Energetikai Manuálterápia

Glenna Rise amerikai manuálterapeuta, Access Consciousness facilitátor kurzusa volt az a tér, ahol a testemmel és a testekkel való kapcsolatom, a testi kapcsolódásokhoz fűződő viszonyom megváltozott. (Bár eddig is folyamatosan változott, de ez a tapasztalat jelentős lépés volt.) A testtel való tudatosság hatalmas lehetőség.
Mindazt, amit már biztosan tudok, valahol mélyen (nem is olyan mélyen, hiszen írtam már erről) mindig is tudtam a testek tudatosságáról, a testekkel való tudatosságról, az érzékelésről, a kötőszövet különleges energetikai kezelésének lehetőségéről, az érintés varázslatáról.

Nincs szükség fájdalomra a kezelések során, hiszen a testek érintésre, gyengédségre, gondoskodásra, megértésre vágynak. Képes vagyok érzékelni a test vágyát: hol és hogyan szeretné, hogy megérintsem, megmozdítsam,…

Mi lenne, ha a testben megjelenő intenzitást nem fájdalomnak hívnánk? (Nincs más szavunk rá.) Szenvednénk akkor?

Mi van, ha a test így próbálja elmondani, amit a tudtunkra szeretne adni?

A testeknek nincsenek nézőpontjai, azt követi, amit róla, a mozgásról, a használatáról, a kinézetéről hiszünk.
Minden megváltoztatható, ha valóban választjuk.

A kötőszövet rendszer, ami az egész testet behálózza, ami a kontúrját és részben a tartását is adja a testnek, egy energetikai hálózat. Erek, idegek futnak a szálai között, a test minden részét kapcsolatba hozza egymással. Azzal, hogy érzékelem a feszültséget az egyes területeken, kisimítom az elakadt áramlásokat (a hegekben is), a test egészére, sőt, a gondolati feszültségekre is hatást gyakorolok.

Több, mint 20 éve beszélgetek a testekkel. Nincs 2 egyforma, mindegyik egyedi. Mindegyik egyedi módon fejezi ki magát.

Test-tolmács vagyok.

Hogy ki milyen kezelésben részesül, az akkor, ott jön létre.
Vajon mi minden lehetséges egy kezelés során? laughing

Pin It on Pinterest