5Gyógytorna

1998-ban diplomáztam gyógytornászként a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Főiskoláján. Először szanatóriumban, majd mozgásszervi rehabilitációs intézetben és otthonápolásban foglalkoztam a betegek mozgásának javításával. Hosszú évek óta magánpraxisban dolgozom.

Ma a Core Power Funkcionális Tréning és Rehabilitációs Központ ad otthont a szakmai munkáimnak.

Elsősorban gerincpanaszokkal, kisugárzó fájdalmakkal, különböző mozgásszervi műtétek után, izületi mozgásbeszűkülésekkel, végtagproblémákkal, sportsérülésekkel keresnek meg.

Minden esetben alaposan megvizsgálom a páciens állapotát, átbeszéljük a javaslataimat és a kezelések során is folyamatosan egyeztetjük az aktuális állapotot. Igyekszem a beteget ellátni minden olyan információval, mely segíti a felépülését és a teste fájdalommentes, harmonikus használatát.

Alapvetően manuálterápiával foglalkozom, a legtöbb vendégem számára ezzel a módszerrel tudok a leghatékonyabban, leggyorsabban segíteni. Kiegészítésként kapnak a vendégeim célirányos gyógytorna-házi feladatot, amelyet betanulás után otthon tudnak végezni a gyógyulás elősegítése céljából.

Gyógytornász kollégák rendszeresen küldenek hozzám pácienseket. Ezekben az esetekben a manuálterápiás kezelés sokkal hatékonyabbá teszi a gyógytornát.

Csoportos gyógytorna foglalkozásokat nem tartok.

Külön egyéni gyógytorna kezeléseket ritkán vállalok.

Ennek ára: 7.500,-/alkalom, ami általában 30-40 perc.

Pin It on Pinterest