Köszöntelek a honlapomon!

Az oldalon azokat a tevékenységeket, kezeléseket, találod, amelyekkel segíteni tudok a mozgás és az egészség kiegyensúlyozott, örömteli állapotának megtalálásához.

Gyógytornász-manuálterapeuta, pilates oktató, gyógyúszás oktató, lovas terapeuta végzettségemen túl a testek energetikája, a még fel nem fedezett képességei is foglalkoztat.

Több, mint 20 éve foglalkozom mozgásszervi problémák kezelésével, mozgásterápiával. Minden test egyedi, minden mozgásszervi panasz, fájdalom egyedi megoldást kíván. Az én dolgom megtalálni az okot, megtalálni és ideálisan adagolni azt a kezelés-fajtát, amely a gyógyulást elősegíti.

A vizsgálatokon és kezeléseken túl hasznos tanácsokkal és házi feladattal is ellátom a pácienseimet a mielőbbi és teljes fizikai állapot elérése céljából.

Szeretem elmagyarázni a panasz okát, a kezelések lényegét és a terápia célját. Fontosnak tartom, hogy minden vendégem értse, hogy mi történik a testével.

A menüpontok alatt az aktuális kezelési lehetőségeket találod, amelyekkel segíteni tudok a fájdalommentes, örömteli mozgás eléréséhez.

Örömmel tölt el és inspirál a helyszín, ahol a manuálterápiás kezeléseket végzem. A Core Power Funkcionális Tréning és Rehabilitációs Központ innovatív, szakmailag színvonalas hely, amely közös projektekre, a gyógytorna és a manuálterápia magas színvonalú gyakorlására ad lehetőséget.

Ahogy visz előre az Élet, úgy változik a látásom, fejlődik a tudásom.

Mindenki megtalál, aki engem keres. 🙂

Tóth Veronika

Pin It on Pinterest