officemedAzért hoztam létre az Office MED szolgáltatást, hogy már a munkahelyeken elejét tudjuk venni az ülő munka során kialakuló panaszoknak, elváltozásoknak.

A masszőr kollégáimmal végzett közös munka során átadtam -és adom át folyamatosan a tapasztalatok alapján- azt a tudást, amely hatékonyabbá teszi az általuk végzett kezeléseket. Folyamatosan képzem őket és biztosítom számukra a magas színvonalú szakmai hátteret.
A hatékony masszázs-fogásokon túl köpölyt, kinezio tape-et és egyéb kisebb eszközöket is használnak, ha szükségesnek látják.

Amit kínálunk:

A munkahelyeken, irodákban erre a célra biztosított helyiségben mobil masszázsszékeken és masszázságyakon végzett 25/50 perces kezelésekkel fellazítjuk, kezeljük azokat az izmokat, szöveteket, amelyek a sok ülés, egér és billentyűzet-kezelés, mereven tartott nyakkal a monitorra meredés hatására görcsössé, merevvé, feszessé válnak.

Kollégáim képzése erre a célra fókuszál: minél magasabb szinten tudják kezelni a jellegzetes irodai munka okozta elváltozásokat.

És hogy a szolgáltatás teljes legyen: azoknak a cégeknek a dolgozói, akiknek Office MED kezeléseket adunk, kedvezményesen tudnak manuálterápiás kezelésekre jönni -ha a masszázs nem hozna kellő eredményt.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

SZÉK MASSZÁZS: 25p
Masszázsszéken helyezkedik el a páciens.                                                                                                                              Deréktól a nyakig-vállig az egész hát és a két kar is kezelést kap.
A fejen lévő stresszoldó pontok ugyanúgy a kezelés részét képezhetik, ahogy a köpöly használata és kinezio tape felhelyezése is.

TELJES MASSZÁZS: 50p
Masszázságyon helyezkedik el a páciens.
A kezelés során az egész test kezelése is történhet, de a panaszos testrészek alaposabb, többrétű kezelése is. A stressz oldása különböző fogásokkal, a köpöly használata szükség esetén és a kinezio tape felhelyezése is a kezelés része.

MANUÁLTERÁPIA
Ha a dolgozónak masszázzsal nem oldható mozgás-problémája, ízületi, izom-, vagy kötőszövet-eredetű panasza van, teljeskörű mozgásszervi vizsgálatban és kezelésben részesül, céges kedvezménnyel.

Részletekért, ajánlatért a weboldalon található elérhetőségeken kereshetnek.

Tóth Veronika

Pin It on Pinterest